Trenutno čitate

Otkrijte Oranginu

Otkrijte Oranginu

20.travnja 2017. u 15:19 or
  • foto: promo
  • Podijelite članak

I protresite svijet naglavačke!

Sunčani proljetni dani pravo su vrijeme za protresti stvari. Osobito kada pričamo o osvježavajućem piću s prirodnom pulpom. Orangina vam donosi blago gazirano osvježenje u obliku prirodnog soka od naranči, limuna, grejpa i mandarina. Osjetite jedinstveno iskustvo opuštajući se u trenutku uz eksploziju okusa agruma. Bez umjetnih boja, okusa i sladila jer Orangina donosi svježu perspektivu i doživljaj prave naranče.

Orangina je najprirodnije gazirano piće, autentična i osebujna okusom i izgledom. Nastala davne 1936. godine u Francuskoj jedinstvenom recepturom koja sadrži narančinu pulpu, esencijalna ulja i koru. Orangininu originalnost ističe i iconic bočica prepoznatljivog kruškolikog oblika. Sok napravljen od kombinacije agruma te sočnih, suncem okupanih naranči iz Valencije. Jedina vrsta naranči koja se uzgaja isključivo za izradu sokova, a raste u vrijeme ljeta, što doprinosi njihovoj visokoj slasnosti.

Izvorni okus i Orangininu posebnosti osim ove odabrane sorte, daje i jedinstvena originalna receptura od izvrsno izbalansiranog omjera narančine pulpe i esencijalnih ulja iz kore naranče. U neodoljivoj Orangini ljudi diljem svijeta uživaju već 81 godinu. Najbolji okus Orangine probudit ćeš blagim protresanjem bočice kako bi se promiješali komadići voća, a za poseban užitak i punoću okusa preporučujemo pijenje slamčicom izravno iz bočice.

Potraži Oranginu u svom omiljenom kafiću ili u trgovinama... i ovo proljeće protresi stvar naglavačke!

Ključne riječi

orangina

Komentari