Trenutno čitate

Osvoji mjesto na gastro radionici s Dariom Lideom i osvoji vrijedne Gorenje nagrade

Osvoji mjesto na gastro radionici s Dariom Lideom i osvoji vrijedne Gorenje nagrade

10.listopada 2019. u 09:22 gorenje
  • foto: Gorenje
  • Podijelite članak

Da biste postali našim polaznikom, za početak je potrebno odgovoriti na jedno jednostavno pitanje: Kako ću oduševiti Daria Lidea na Gorenje gastro radionici?

Kuhaona odavno nije mjesto na kojem se samo kuha, do sada je to bila gastro-edukacijska poslastica, a od ove godine je tu i natjecateljski moment. Riječ je o gastro-edukacijskom centru na zagrebačkoj Opatovini, a ono što dodatno krasi Kuhaonu, jest i blizina popularnog Dolca – mjesta koje zaljubljenicima u kuhanje predstavlja isto što i shopping centar trendsettericama.

Kako do Kuhaone i kako će izgledati radionice ove godine? Kao što smo već rekli, Kuhaona se smjestila na adresi Opatovina 13, a 30. listopada postaje i domaćin Gorenje gastro radionica. Novost ove godine je da koncept nije više samo edukativni već natjecateljski - od 6 natjecatelja pobjeđuje jedan koji odnosi glavnu nagradu. Ostali natjecatelji neće otići kući praznih ruku jer ih, osim dobre zabave, čekaju i poklon paketi Gorenja. Večernji list će u suradnji s Gorenjem odabrati 6 najkreativnijih zaljubljenika u kuhanje i omogućiti im stjecanje znanja, novih vještina i sudjelovanje na radionicama potpuno besplatno. Predavač i glavni ocjenjivač za prijavljene kuhare biti će chef Dario Lide, koji će kao i prošle godine preskočiti dosadne uvode i teoriju te odmah preči s riječi na (di)jela. Da biste postali našim polaznikom, za početak je potrebno odgovoriti na jedno jednostavno pitanje: Kako ću oduševiti Daria Lidea na Gorenje gastro radionici? Odgovor na postavljeno pitanje možete poslati do 18.10. do 12:00 sati. Požurite, samo je 6 mjesta za polaznike koji daju najkreativniji odgovor, a pobjednik gastro radionice osvaja vrijedni poklon iz Gorenja. Budite kreativni i vidimo se 30.10. u Kuhaoni!

Fill out my online form.

Ključne riječi

gorenje