Trenutno čitate

Održana jedinstvena radionica nakita

Održana jedinstvena radionica nakita

6.travnja 2017. u 06:45 dodo
  • foto: promo
  • Podijelite članak

U draguljarnici Malalan održana je ekskluzivna radionica nakita Dodo uz stručno vodstvo stručnjaka iz Londona i Pariza (Paola Rosa, Ignazio Lasio). Polaznici ove radionice tako su imali mogućnost učiti o ovom delikatnom procesu izrade nakita od vodećih stručnjaka i iskazati svoju kreativnost kroz izradu nakita.

dodo

Dodo, brand nakita koji je 1994. osnovao Pomellato, izdvaja se po svom zaigranom, dosjetljivom i nekonvencionalnom duhu. Ovaj „pripovjedački” pionirski brand, namijenjen trendeseterskoj i uniseks publici, ističe se porukama i vrijednostima sadržanima u svojim najkultnijim „izražajnim” privjescima, simbolima ljubavi, prijateljstva i sreće.

dodo

Jezik osjećaja i emocija pretvara se u modularne i prilagodljive komade nakita u kojima se spajaju sloboda izražavanja, kvaliteta izrade, dragocjeni materijali i suvremeni dizajn.

dodo

Dodo je dio grupacije Kering, lidera u svijetu luksuza, odjeće i modnih dodataka.

dodo

Treba napomenuti kako u draguljarnici Malalan ispunjavaju sve vaše želje pa tako možete i sami dizajnirati svoj unikatni nakit koji će s povjerenjem proizvesti po vašoj želji.

Ključne riječi

malalan