Trenutno čitate

Nesvakidašnje darivanje: Profesori pripremili darove za studente, oni ih obradovali raskošnim uređenjem fakulteta

Nesvakidašnje darivanje: Profesori pripremili darove za studente, oni ih obradovali raskošnim uređenjem fakulteta

19.prosinca 2018. u 09:42 darivanej
  • foto: Privatni album
  • Podijelite članak

Na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu održala se stvarno lijepa akcija

Tekstilno-tehnološki fakultet ove je godine po prvi je puta organizirao blagdansku razmjenu poklona, u kojoj su sudjelovali i zaposlenici i studenti fakulteta, međusobno se darujući.

darivanej

Tako su studenti svojim nastavnicima i ostalim zaposlenicima poklonili raskošno uređenje fakulteta unikatnim ručno rađenim ukrasima, dok su zaposlenici u velikom broju i s velikim veseljem, za svoje studente pripremili široku paletu poklona, od modnih dodataka do odjevnih predmeta te raznovrsnih svakodnevnih potrepština. Studenti su pozvani da odaberu poklon prema svojim željama te time kući ponesu, osim prenesenog znanja, i djelić osobnosti onih koji se zalažu za njihovo obrazovanje i budućnost. Ova hvale vrijedna akcija simbol je međusobnog iskazivanja istinskog poštovanja, povjerenja i zahvalnosti.

darivanej

Tekstilno-tehnološki fakultet ovakvim i brojnim drugim akcijama otkriva nove načine razmišljanja, nove pristupe, nove obzore, dajući znanja, hrabrost i samopouzdanje za otvorenost ideja i promišljanja, za kreativnost u svakom smislu, podupirući razvoj talentiranih, inspirativnih i inventivnih mladih ljudi…

darivanej