Dežman bar, jedan od naljepših barskih prostora u Zagrebu ponovno se proširio, ovaj puta prema Tuškancu te povećao za gotovo polovinu u odnosu na raniji sjedeći prostor. Ekstenziju i priču osmislio je arhitekt Vedran Jukić, a s novim prostorom dolazi i novi meni.Posluživat će se moderna, jednostavna barska jela koja se odlično kombiniraju s bogatom listom pića zbog koje je Dežman bar već etablirao svoje ime među znalcima, a po uzoru na svjetske metropole u kojima je ovakav pristup hrani već uobičajen. Na meniju se uz vrhunske plate nalaze pored barskih klasika nalaze i primjerice tatarski od telećeg srca s maslacem na focacci, thai fish cake, proljetne rolice, peruanski pileći ražnjići, marinirana svinjska rebarca…Chef Velimir Cindrić rekao je:Najavio je i novosti u ponudi, ali nije želio otkriti sve adute:Ono što je prava novost su tjedni meniji za ručak koji su prilagođeni sezonskoj ponudi, a ideja je u pauzi za ručak ponuditi zdrave i cjenovno prihvatljive obroke. U prvom tjednu tu je juha s kestenima, orzotto s kestenom i bučom, filet brancina s pak choiom, lungić s pireom od batata uz obavezni fini kolač. Stalni dio menija za ručak činit će četvrtkom japanska ramen juha s tjesteninom i svinjskim mesom koja se kuha nekoliko dana, dagnje na crveno ili bijelo predviđene su za petak i subotu, a bread & butter pudding zasladit će subotu.