Trenutno čitate

Gotovo 10.000 gledatelja u Cineplexxu pogledalo 50 nijansi slobodniji

Gotovo 10.000 gledatelja u Cineplexxu pogledalo 50 nijansi slobodniji

12.veljače 2018. u 10:23 cinestar
  • foto: Arhiva
  • Podijelite članak

Kako završava ljubavno-erotska saga Christiana Greya i Anastasie Steele doznalo je gotovo 10.00 gledatelja koji su iskoristili prve dane prikazivanja filmskog hita u Cineplexxu City Center one East i Split te do kraja napunili kino dvorane kako bi među prvima vidjeli rasplet popularne trilogije.

Sve je započelo u srijedu pretpremijernim projekcijama, a nastavilo se u četvrtak s Ladies Night eventom - posjetiteljice su okupile prijateljice, uživale u poklonima, dobrom provodu i filmu kojega su željno iščekivale, a pridružio im se i pokoji muškarac kao što su Dalibor Petko koji je film gledao u društvu Nives Celzijus te Saša Kopljar sa suprugom. U filmu su uživale i voditeljica Ana Strizić, stilistica Silvia Dvornik, glumica Ivana Gudelj i brojne druge osobe iz javnog života.

cinestar

Posebno intrigantna bila je Crvena soba - posebna prostorija koja je nastala po uzoru na istoimenu sobu iz filma. Baršun, veliki krevet, maske, bičevi i lisice dočarali su filmsku atmosferu, a da fotografije posjetiteljica budu zaista posebne pobrinuo Mr. Grey koji je čekao u Crvenoj sobi.

cinestar

 Izvrsna posjećenost i izniman interes za film nastavili su se i u danima vikenda. A da se ovaj filmski hit dugo iščekivao govori i podatak da je za projekcije u narednim danima veliki broj ulaznica već prodan. Stoga, brzo po svoje ulaznice na blagajne Cineplexxa City Center one East ili Split ili ih kupite online na cineplexx.hr. Gospodin i gospođa Grey vas čekaju.

cinestar to: Arhiva
cinestar

 

Ključne riječi

film