Trenutno čitate

Domaćica Sanja predstavila kuharicu: ‘Kao bakina stara kuharica u novom ruhu’

Domaćica Sanja predstavila kuharicu: ‘Kao bakina stara kuharica u novom ruhu’

3.prosinca 2018. u 09:46 domacica
  • foto: DIVA.HR
  • Podijelite članak

Gastro druženje je održano u zagrebačkom kafiću Figa Garden by Henrik kojim je zavladao pravi topli duh prosinca

Hrvatska gastro blogerica Sanja Mijac poznatija kao Domaćica, ovog vikenda je u Zagrebu predstavila svoju prvu knjigu – autorsku kuharicu pod nazivom “Iz života Domaćice”. 

domacica

Gastro druženje je održano u zagrebačkom kafiću Figa Garden by Henrik kojim je zavladao pravi topli duh prosinca.

domacica

– Oduvijek sam sanjala o kuharici koja će u sebi kriti domaća jednostavna jela i deserte, kuharici koja će ljudima poslužiti kao inspiracija, ali i kao mjesto iz kojeg će izvući dobar i provjeren recept za sve prilike. Tako je nastala ova knjiga – kuharica u kojoj se isprepliću godišnja doba jedne domaćice. Neki recepti su u njoj pisani da vam promijene svakodnevicu i da na vaš stol donesu nova jela koja će se udomaćiti i postati dio vaših domova, dok su neki pisani samo da vas izgledom i mirisom podsjete na djetinjstvo u ove odrasle dane, rekla je o knjizi autorica Sanja Mijac.

domacica

Unutar tvrdog uveza kuharice nalazi se 320 stranica punih recepata, fotografija i priča. A osim starih recepata s bloga, u njoj se kriju i neki novi recepti s kojima ćete stvoriti nove okusne uspomene.

domacica

Ovo je kuharica u kojoj ćete pronaći starinske recepte iz bakine kuhinje koji se vraćaju natrag u modu poput onih za poderane gaće, pitu od jabuka, mramorni kolač i supitu.

domacica

Uz slatke deserte s kojima živimo - od fritula i kuglofa do torti s kojima slavimo rođendane, pronaći ćete i slane ideje za one trenutke kada želite biti malo u kuhinji, a puno uživati u trenucima. Kuharica je dostupna online i možete ju naručiti preko bloga www.domacica.com.hr po cijeni od 224,00 kune.

Ključne riječi

domaćica sanja