Trenutno čitate

Brojni poznati na otvorenju trgovine biranih muških odijela – 'Mister Mot'

Brojni poznati na otvorenju trgovine biranih muških odijela – 'Mister Mot'

26.travnja 2017. u 15:32 mot
  • foto: John Pavlish
  • Podijelite članak

U centru Zagreba, u Gundulićevoj ulici otvorena je trgovina 'Mister Mot' koja nudi najveći izbor muških odijela vrhunskih brendova.

mot

Otvaranje trgovine s 30-godišnjom tradicijom nisu propustili ni glazbenik Petar Grašo, Olimpijci: Filip Hrgović i Valent Sinković, redatelj i koreograf Igor Barberić, kao i glumac Slavko Sobin,  te legendarni Ćiro Blažević.

Grašo je inače i dugogodišnje zaštitno lice brenda te je otkrio:

Kada sam prije 20 godina započinjao karijeru upravo je 'Mister Mot' bio taj koji me među prvima podržao, i poklonili su mi prvo odijelo. I danas naše prijateljstvo traje. Osobito, jer s obzirom na moju visinu, svaki put mogu pronaći odgovarajuću veličinu, što nije inače lak zadatak

mot

Novootvorena trgovina 'Mister Mot' nudi najveći izbor muških odijela vrhunskih brendova za svečane prigode kao i poslovna odijela, te odjeću sportske elegancije, obuću i sav popratni asortiman.

mot

'Mister Mot' u Splitu je već više od tri desetljeća poznat kao sinonim za muška odijela vrhunskih brendova: Hugo Boss, Lagerfeld, Pierre Cardin, Benvenuto, Digel, Bäumler.. Tamo se na 400 m² može birati između više od tisuću odijela.  

mot

Iskustvo temelje na bogatom asortimanu koji nudi izbor za sve, a kao posebnu prednost ističu ponudu veličina u svim brojevima i među brojevima. Generacije muškaraca koje su odrastale uz 'Mister Mot' najbolji su dokaz kvalitete koju uvijek teže zadržati.

mot

Čvrsto vjerujemo u to da „odijelo ne čini čovjeka, ali mnogo govori o njemu“, upravo zato za najbolji dojam, birajte najbolje odijelo, a ono se sigurno nalazi upravo na policama trgovine 'Mister Mot'.

mot

Ključne riječi

mister mot