Trenutno čitate

Moj uzor(ak)

Moj uzor(ak)

4.kolovoza 2015. u 17:51 damirkedzo

Mornarske pruge tipičan su ljetni uzorak, no ako i jesu najočekivaniji, ne moraju biti i najdraži. Ne igraju svi baš na prvu loptu. Ili pak prugice radije nose zimi... Bilo kako bilo, odabranu smo četvorku upitali koji je njihov odabrani uzorak za ovo ljeto. Povjerili su se našem Karlu Pavliću

damirkedzo

Damir Kedžo / pjevač

“Nisam baš ljubitelj uzoraka pa sam vjeran klasici. Moj omiljeni uzorak tako je karirani jer najbolje odgovara mom stilu i često nosim odjeću koja je naglašena ka- riranim elementima, kao što su to u većini slučajeva košulje ili neki detalji. Karirani uzorak nekako mi uvijek izgleda odvažno, a dok ga nosim, osjećam se dotjerano i stilizirano. Što se tiče boja u kariranom uzorku, volim ih vidjeti sve, a ljeti, naravno, biram vedrije i svjetlije tonove.”

lucijajosipovic

Lucija Josipović / voditeljica odnosa s javnošću u Avonu

“Moj je omiljeni uzorak svakako print i to na majici! Ovo ću ljeto najčešće šetati u statement T-shirtu s printom: bilo da je to neki cool tekst iza kojeg obično i stojim ili slika koja me otprve privukla. Kako sam najčešće u svom omiljenom boyfriend jeansu ili ljetnim lane- nim hlačama, takve ih majice savršeno nadopunjuju, uz odgovarajuće sandalice kojih nikad dosta. Odgovaraju i uz suknju, pa čak i lagani ljetni sako za poslovne dane. Uživam u ljetnim danima, ljetnoj modi, u prirodnom izgledu!”

miran

Miran Kurspahić / glumac

“Moj omiljeni uzorak za ljeto je mor- narski jer volim sve varijacije na temu mornarskih pruga s crvenom, plavom, pa čak i crnom bojom. Moja prva dječačka pomisao jest asoci- jacija na more i taj stil koji uvijek dobro izgleda. Osim toga, mornarski je uzorak zaista svevremenski i postoji već stotinama godina. Iako se najčešće veže uz ljeto, može se nositi i zimi. Stilski odgovara uz goto- vo svu odjeću. Ja ga kombiniram kako stignem i uvijek dobro izgleda uz bradu, brkove i obrijanu glavu.”

tihanaz

Tihana Harapin Zalepugin / modna agentica

“Možda katkada izgleda da nisam sklona nositi odjeću s uzorkom, ali igrom crne i bijele boje razbijam monotoniju svog ormara. Ove sezone to će biti prsluci koje odijevam preko običnih širokih majica. Slojevitim odijevanjem volim stvarati dojam uzorka, posebno detaljima od mreže. Mreža je apsolutno hit sezo- ne. Također, tu bijelu ljetnu odjeću volim kombinirati s bež i detaljima u nijansama žute, oranž, pa čak do crvene, a to su boje radosti, ozdravljenja, dobre energije i optimizma. Volim se okititi svim mogućim detaljima spomenutih boja – satom, gumenim narukvicama, prstenjem, ogrlicama.”

Ključne riječi

moda interview stil