Trenutno čitate

Knjige za potpuni mir duše

Knjige za potpuni mir duše

6.srpnja 2016. u 08:00 KNJIGE

Loredana Bahoric, dizajnerica koja stoji iza modnoga brenda “Charlie”, uz modu uživa i u dobrim romanima. Neki su uz nju od djetinjstva, nove svakodnevno otkriva, a tu su i beletristička izdanja...

KNJIGE

Odavno, otkad sam je prvi put pročitala, njezino je mjesto uz moj krevet. Što reći o knjizi o kojoj je sve rečeno, o malom-velikom princu u svima nama. Vjerojatno ga još tisuće ljudi od 1943. zauvijek drži u svom srcu... "Jer čovjek samo srcem dobro vidi, ono bitno očima je nevidljivo...”

KNJIGE

Genijalna priča, Franzenova verzija slobode nema veze s onim prvim asocijacijama, slojeviti likovi gotovo su trodimenzionalni, disfunkcionalni, a istodobno snažni. Roman o tome kako danas živimo...

KNJIGE

Ako se dobro sjećam, sve tri knjige progutala sam u pet dana! Jednostavno me obuzeo lik Lisbeth Salander, atipična junakinja... Mislim da ću ih opet pročitati.

KNJIGE

Iako imam desetak Taschenovih izdanja o interijerima, ova me knjiga, čim je otvorim, momentalno prebaci na morsku obalu, u divne morske vizure i jednostavne interijere koji inspiriraju i opuštaju istodobno.

KNJIGE

Ključne riječi

književnost loredana bahorić