Trenutno čitate

Filmska preporuka

Filmska preporuka

2.prosinca 2015. u 09:00 kokice

Ukoliko još uvijek niste pogledali ove filmske zvijezde svakako vam preporučamo, jer osim što će te uživati u flimu, dobro će te se i zabaviti.

Pitt - Jolie romansa

film

UZ MORE


Romantična drama drugi
je film ex-para Jolie-Pitt, a Angelina potpisuje i režiju. radnja prati život bivše plesačice Vanesse i njezina supruga, pisca rolanda 70- ih godina u Francuskoj. Par koji se počeo međusobno udaljavati odlazi u miran primorski gradić. Kroz priče njegovih stanovnika rješavat će vlastite probleme.

Za Igre nema gladi

film

ŠOJKA RUGALICA 2. DIO

Završetak planetarno popularne filmske uspješnice prati Jennifer Lawrence u ulozi Katniss Everdeen kao vođe revolucije, zajedno s Distriktom 13, u borbi protiv nedodirljivog Kapitola. Kroz niz izazova i prepreka Katniss dokazuje kako da je spremna boriti se za svoj narod i slobodu.

Akcija i još akcije

film

JAMES BOND: SPECTRE

Dugo iščekivani nastavak Jamesa Bonda u kojem Daniel craig četvrti put oblači odijelo agenta 007. Ovaj put pridružili su mu
se christoph Waltz, Lea Seydoux, ralph Fiennes te prekrasna monica Bellucci. misteriozna poruka Bonda dovodi u organizaciju Spectre dok se m bori da spasi budućnost mI-6...

Ključne riječi

lifestyle film diva style