Trenutno čitate

Žudite za promjenom? Prijavite se na naš makeover i osvojite CCC cipele i torbicu

Žudite za promjenom? Prijavite se na naš makeover i osvojite CCC cipele i torbicu

11.ožujka 2019. u 09:43 ccc
  • foto: promo
  • Podijelite članak

Već danas možete se prijaviti na makeover i osvojiti odjeću i obuću koje su osigurali CCC i stilistica Alma Premerl Zoko te njen fashion brand ALMA fashion. Sve što trebate napraviti je biti kreativni i odgovoriti na naše pitanje

„Zašto bi baš ti trebala osvojiti makeover?“, pitanje je na koje trebaš dati maštoviti odgovor i možda baš ti budeš odabrana za naš veliki makeover koji je omogućio brand CCC uz stručno vodstvo i nepogrešivo oko stilistice Alme Premerl Zoko. Kreativni natječaj počinje 8. ožujka i vaše odgovore primat ćemo do 18. ožujka 2019. godine. Uz CCC cipele i torbicu, Alma će našu pobjednicu odjenuti u svoj modni brend ALMA Fashion.

alma

Uz takav makeover budite sigurne da ćete mamiti poglede svih pa i fashionistica. Ako vam je dosadio vaš modni stil i nemate ideje kako ga promijeniti, vi ste idealna kandidatkinja za naš makeover. Sve što trebate napraviti jest kreativno odgovoriti na već spomenuto pitanje i naš stručni žiri odabrat će najbolju prijavu.

Stoga ne propustite priliku zablistati u sasvim novom modnom svjetlu uz CCC torbicu i cipele te savjete svestrane stilistice Alme.

Sretna dobitnica makeover-a je Lidija Knežević Uroić. Čestitamo! :)

Ključne riječi

makeover ccc