Trenutno čitate

Zašto je kisik važan u zaštiti kože od štetnog utjecaja sunca

Zašto je kisik važan u zaštiti kože od štetnog utjecaja sunca

2.srpnja 2019. u 16:15 Eisenberg
  • foto: Diva
  • Podijelite članak

Iz Eisenberga Paris dolazi ekskluzivna njega kože i zaštita od sunca u liniji proizvoda Sublime Tan

Prekomjerno i nepravilno izlaganje sunčevim zrakama može dovesti do ozbiljnih posljedica za vašu kožu i zdravlje. Za bezbrižno uživanje u ljetnim danima preporuča se izbjegavati sunce u razdoblju od 11 do 17 sati, a kožu zaštititi birajući samo kvalitetna i učinkovita sredstva za njegu koja štite od štetnih UV zračenja.

Iz Eisenberga Paris dolazi ekskluzivna njega kože i zaštita od sunca u liniji proizvoda Sublime Tan. U razvijanju ove luksuzne linije primijenjena su Eisenbergova inovativna načela u anti-age pristupu njezi kože. Kao i većina Eisebergovih proizvoda i Sublime Tan sadrži Trio-Molecular formulu baziranu na kombiniranim učincima biokozmetičkih molekula enzima, citokina i biostimulina. Sinergija ovih proizvoda obnavlja kožu i opskrbljuje ju odgovarajućom količinom kisika što ju čini blistavom i njegovanom za vrijeme, ali i nakon izlaganja suncu.

Eisenberg

Sublime Tan Face & Body Oil SPF 6  ulje za lice i tijelo za zaštitu od sunca senzualno je mirisno ulje koje štiti kožu od slobodnih radikala i štetnih utjecaja sunčevih zraka. Njegova jedinstvena formula bogata je esencijalnim masnim kiselinama i vitaminom E koji učinkovito pomažu koži u borbi protiv dehidracije. Uz blistav i božanstven ten, koža je mekana i hidratizirana. 

Eisenberg

Anti-ageing liniju proizvoda za njegu tijela i lica i učinkovitu zaštitu od sunca čini pet proizvoda lagane teksture koji štite kožu od UVA i UVB zraka (Sublime Tan Anti-Ageing Body Sun Care SPF 15 i 30 kreme za tijelo za zaštitu od sunca te Sublime Tan Anti-Ageing Facial Care SPF 15, 30, 50 kreme za lice za zaštitu od sunca). Vaša koža trenutačno upija nevidljive filtere širokog spektra i ekskluzivna Trio-Molecular formulu koja djelotvorno štiti kožu i čini ju blistavom.

Ključne riječi

sunce sunčanje eisenberg paris spf