Trenutno čitate

Upitnik: Jeste li dovoljno 'emocionalno stabilni' da ošišate šiške?

Upitnik: Jeste li dovoljno 'emocionalno stabilni' da ošišate šiške?

4.rujna 2019. u 07:00 šiške

Svaka se žena barem jednom u životu bori s porivom šišanja šiški. U nastavku vam donosimo upitnik koji će tu borbu privesti kraju.

U zadnje vrijeme svaki put kad se pogledate u ogledalo preispitujete svaku odluku koju ste ikad donijeli, važete svaku riječ koju ste izrekli i mislite si: "Mogla bih ošišati šiške?!" Donosimo vam upitnik koji će vam pomoći razriješiti ovu vječitu životnu dilemu svake žene.

1. Želite da se bilo što u vašem životu promijeni? 

2. Dobili ste ideju samo zato što ste vidjeli cool Instagram model koja je imala besprijekorne šiške i pomislili "Dap, mogla bih i ja tako!"

3. Zapravo ste umorni od čupkanja i sređivanja svojih obrva?

4. Ovo je prvi put u deset godina da ste se odlučili na ovakav potez i nemate uopće ideju kako će šiške izgledati na vašoj (sada) odrasloj glavi? 

5. Vežete često kosu i mislite da možda kada biste imali šiške, ljudi ne bi primijetili da je vaša kosa stalno neuredna i rijetko kad čista te da bi zbog šiški mislili da vi zapravo ulažete trud u svoj izgled?

via GIPHY

6. Proživljavate trenutno prekid? 

7. Patite od strašne usamljenosti? 

8. Proživljavate trenutno prekid i patite od strašne usamljenosti i ne znate točno odrediti koje od toga je nastupilo prvo?

via GIPHY

9. Mislite da će šiške prekriti vaše najdublje nesigurnosti i akne s čela i da bi to bile dvije muhe jednim udarcem, što bi nadmašilo činjenicu da šiške ne bi baš komplimentirale vašem obliku lica? 

10. Razmišljate o promjeni izgleda, pakirate svoje stvari i selite se na novo mjesto kako biste otvorili knjižaru iako znate da je to grozna ideja jer pokretanje malog posla je užasno teško, ali koga briga?! Vi ste upravo pogledali film "Imaš poštu" i samo želite živjeti tim divnim životnim stilom Kathleen Kelly.

11. Želite otići u nepoznato i pobjeći iz zemlje bježeći od zločina koji možda jeste, a možda i niste počinili? I da jeste, bila je to naravno nesreća, no tko bi vam uopće povjerovao?  Pa hej, niste nikad prije imali prije A-line bob sa šiškama i možda je baš ovo savršena maska?! 

12. Nadate se da će vam šiške pomoći u izbjegavanju eye-kontakta sa svakim koga sretnete jer je netko jednom šiške usporedio sa zavjesama za oči pa ste vi pomislili da ako su one zavjese i ako možete držati te zavjese zatvorene, nikad nećete pogledati nikog u oči dovoljno dugo da se zaljubite, a ako se ne zaljubite, onda nema šanse da vam netko slomi srce, što je u konačnici vaš najveći strah u životu? 

Ako ste odgovorili potvrdno na ijedno od ovih pitanja, ne biste trebali ošišati šiške! Ali sigurno svejedno hoćete. 

via GIPHY

Ključne riječi

šiške upitnik