Trenutno čitate

U trgovine je stigla nova maskara koja bi mogla gurnuti s trona trend stavljanja umjetnih trepavica

U trgovine je stigla nova maskara koja bi mogla gurnuti s trona trend stavljanja umjetnih trepavica

8.veljače 2018. u 13:17 maskara

NYX Professional Makeup predstavio novu liniju maskare WORTH THE HYPE

Brojne blogerice, influencerice i youtuberice iz Hrvatske, Srbije i Bugarske prisustvovale su predstavljanju novog hit proizoda s potpisom NYX Professional. Oni su svojim aktivnim sudjelovanjem i prijedlozima postali partner ovog beauty brenda, a rezultat suradnje je nova linija maskare pod imenom "Worth the Hype".

Nova populacija samoukih i digitalno potkovanih make up umjetnika i fanatika za ljepotu jako je brzo usvojila prednosti ove maskare za koju kažu da je svojim kvalitetama i performansama apsolutno vrijedna imena. Najnovija NYX Professional Makeup maskara, sudeći po njihovim selfijima, tutorijalima i snapovima, ozbiljno prijeti trendu nošenja umjetnih trepavica.

maskara

Tajna ove maskare skriva se u četkici koja je dizajnirana tako da savršeno pokriva i najmanje trepavice u kutevima - one se u trenutku nanošenja raščešljavaju, a dodatnim se nanošenjem stvara dojam izduženosti kakav nastaje i korištenjem nadograđenih trepavica. 

S obzirom na sve njezine karakteristike, idealna je za svakodnevnu uporabu, neovisno o tome radi li se o profesionalcima ili početnicima u šminkanju. Odličan je izbor i za osobe s osjetljivim očima jer u sebi sadrži ulje jojobe. 

maskara

Svoje oduševljenje prema maskari nije mogla sakriti ni šminkerica Ena Jović koja je izjavila: 

Ja sam netko tko se zaista rijetko odlučuje isprobati novitete, barem što se maskara tiče. Naziv ove maskare privukao me da ju isprobam i procijenim je li pretenciozan. Već poslije nekoliko nanošenja shvatila sam da s WORTH THE HYPE maskarom dobijam sve što od maskare i očekujem. U kratkom vremenu vrlo lijepo izvuče trepavice, odlično je nadogradiva novim slojevima, postojana je i ne stvara grudice tijekom dana. A najviše mi se sviđa što ju navečer lagano uklanjam uz samo par poteza čišćenja micelarnom vodom.

ena

Ključne riječi

nyx worth the hype