Trenutno čitate

U divnoj La Grmi sinoć je održan party povodom dolaska Jo Malone Londona u Hrvatsku

U divnoj La Grmi sinoć je održan party povodom dolaska Jo Malone Londona u Hrvatsku

13.lipnja 2019. u 11:41 Jo Malone London

Jo Malone London Regionalni Education Manager Anton Denver upoznao goste s trendovima u parfemskoj industriji, savjetovao kako pronaći idelalan miris i kreirati svoju individulanu kombinaciju Jo Malone London mirisa.

Gosti su imali priliku isprobati profinjene mirise za žene i muškarce, proizvode iz Bath&Body kolekcije, a posebno su bili očarani Jo Malone London mirisnim svijećama kojima je prostor La Grme bio ispunjen. Lokacija grand opening eventa bila je uistinu impresivna, prostor je odisao jednostavnom profinjenošću, dok su mirisno ozračje stvarale na stotine Jo Malone London svijeća.

Jo Malone London
Jo Malone London

Party je bio pun ljubitelja ovog popularnog britanskog branda, a među njima su bile Iva Radić, Lidija Lešić, Judita Franković, Nevena Rendeli, Mirjana Mikulec, Nikica i Vjeko iz Envy Rooma, Anamarija Brkić (Amarie), Dajana Pajkić, Rita Rumora, Nika Matić, Teuta Mesaroš i mnogi drugi.

Jo Malone London

Podsjećamo kako je početkom godine u Zagrebu otvoreno prvo Jo Malone London prodajno mjesto u sklopu luksuznog boutiquea u srcu Zagreba, na adresi Ilica 7. Proizvodi se također mogu pronaći u parfumeriji Douglas u Arena centru u Zagrebu, te u parfumeriji Anabella na dubrovačkom Stradunu. 

Jo Malone London
Jo Malone London

U predivno uređenom zagrebačkom Jo Malone London boutique kupci mogu birati između 29 mirisa kreiranih za žene i muškarce, podijeljenih u 6 mirisnih kategorija od najlaganijih citrusnih preko cvjetnih, začinskih i drvenstih. Kroz individualnu konzultaciju kupce vode Jo Malone stylisti koji uz to pružaju niz usluga kao što je opuštajuća masaža ruku. S obzirom da se svi Jo Malone London proizvodi pakiraju u luksuzne kutije, JML prodajna mjesta ubrzo su postala omiljena odredišta svih onih koji su u potrazi za posebnim poklonom.

Jo Malone London
Jo Malone London

 

Ključne riječi

jo malone