Trenutno čitate

Tom Ford mirisi predstavljeni splitskoj publici

Tom Ford mirisi predstavljeni splitskoj publici

15.prosinca 2017. u 07:30 tom ford
  • foto: Arhiva
  • Podijelite članak

Poznati američki dizajner 2005. godine pokreće svoj vlastiti brand kolekcijom naočala, a godinu dana kasnije lansira svoj prvi miris Black Orchid koji danas već ima kultni status.

U parfumeriji Anabella u Joker centru u utorak je predstavljena Tom Ford mirisna kolekcija koja je od proljeća ove godine dostupna i u gradu Splitu.

Poznati američki dizajner 2005. godine pokreće svoj vlastiti brand kolekcijom naočala, a godinu dana kasnije lansira svoj prvi miris Black Orchid koji danas već ima kultni status. Mirisi su oduvijek predstavljali strast za g. Forda jer su više od modnog dodatka; moćan način kako predstaviti svoj vlastiti stil i identitet. Nevidljiv, a istovremeno nezaboravan može zavesti i fascinirati.

tom ford

TOM FORD BEAUTY – sadrži 2 mirisne kolekcije:
 Private Blend
 Signature kolekcija

Private Blend – luksuzna mirisna kolekcija predstavlja njegov osobni mirisni laboratorij u kojem kreira posebne i orginalne mirise koji ne podilaze širokoj publici, nego su kreirani za istinske kolekcionare. Svaka bočica predstavlja njegovo umjetničko djelo. Private Blend kolekcija dostupna je samo na odabranim prodajnim mjestima u svijetu, a u Splitu dio spomenute kolekcije možete pronaći u parfumeriji Anabella u Joker centru.

tom ford

Signature kolekcija – inspirirana je glamuroznom prošlošću poznatih parfumijera, namijenjena za žene i muškarce. U Splitu je dostupna u parfumeriji Anabella i u parfumeriji Douglas Mall of Split.

tom ford

U ugodnom ambijentu Anabella parfumerije u Joker centru u utorak su brojni poznati imali prilike isprobati Tom Ford mirise, među ostalima Anamarija Asanović, Mia Pauletić, Lea Aviani, Marija Perić i ostali.

tom ford

Tom Ford Beauty dio je Estee Lauder grupacije koju na hrvatsko tržište dovodi tvrtka Orbico Beauty.

Ključne riječi

tom ford