Trenutno čitate

Tajni saveznici u borbi protiv celulita: Rješenje dolazi iz pariških laboratorija

Tajni saveznici u borbi protiv celulita: Rješenje dolazi iz pariških laboratorija

24.travnja 2019. u 17:01 eisenberg
  • foto: Diva
  • Podijelite članak

Snižavanjem temperature tretiranog područja aktivira se metabolizam, a prisutnost stanica u masnom tkivu se smanjuje

Ljeto je svakim danom sve bliže, a naša koža smanjenog tonusa i nedefiniranih kontura. Kako bi koži vratile elastičnost i čvrstoću, žene su često u potrazi za djelotvornim proizvodom za oblikovanje tijela. Za povratak u top formu pariški laboratorij Eisenberg pripremio je dva posebna tretmana čije kombinirano korištenje brzo donosi vidljive rezultate kojima se svaka žena nada.

eisenberg

Cryoform (240 ml) je intenzivni gel čije se djelovanje temelji na principu krioterapije. Snižavanjem temperature tretiranog područja aktivira se metabolizam, a prisutnost stanica u masnom tkivu se smanjuje. Sinergija odabranih fito-ekstrakata i kofeina pospješuje mršavljenje i učvršćivanje, dok kamfor, eukaliptus i mentol toniraju kožu i stimuliraju cirkulaciju. Korištenje Cryoforma preporučuje se ujutro ili navečer, masažom velikim ujednačenim pokretima, koncentrirajući se na dijelove tijela koje je potrebno tretirati.

eisenberg

Krema za učvršćivanje Body Lifting Treatment (150 ml) idealan je saveznik Cryoform gela u misiji učvršćivanja, zatezanja i toniranja kože. Ova bogata krema intenzivno povećava staničnu vitalnost zahvaljujući antioksidativnoj snazi vitamina E i C. Obogaćena oligopeptidom zelenih mikroalgi jača elastičnost kože, vidljivo smanjuje strije te jamči izražajno učvršćivanje kože. Krema za učvršćivanje koristi se nakon kupke ili tuširanja uz masažu problematičnih područja

Uz kombinirano korištenje ovih dvaju proizvoda rezultati kroz 2 do 4 tjedna neće izostati, a Eisenberg je i ovaj duo-tretman upotpunio već poznatom Trio-Molecular formulom kojom učinkovito reducira znakove starenja. 

Ključne riječi

celulit njega eisenberg paris