Trenutno čitate

Ovaj šampon za obnavljanje kose ima najviše pozitivnih recenzija na internetu

Ovaj šampon za obnavljanje kose ima najviše pozitivnih recenzija na internetu

21.listopada 2019. u 09:41 šampon

'Čini moju kosu glatkijom i ljepšom, a miris je jedinstven', samo je jedan od komentara na Amazonu

Naša kosa svakodnevno je izložena najrazličitijim štetnim utjecajima, od sušila, pegle ili uvijača za kosu do sunca, zraka i ostalih atmosferskih uvjeta koji na nju nepogodno djeluju. Uređajima i prepraratima za njegu kose činimo si često medvjeđu uslugu, pa tako svako bojenje i peglanje kose zapravo uništava strukturu vlasi čineći je beživotnom i suhom.

Kako bi se kosa oporavila i dalje izgledala zdravo, uvijek je najbolje rješenje posjetiti frizera i ošišati se. Ipak, ta ideja ne sjeda svima najlakše, no dobra je vijest da postoji šampon s inovativnom formulom koji će vašu kosu nanovo osnažiti i učiniti sjajnom. 

Fiber Therapy

Da, velik je broj proizvoda za njegu kose koji naglašavaju njihov regenerativan učinak, ali Schwarzkopfov se šampon može pohvaliti s više od 400 pozitivnih kritika korisnika na Amazonu. Riječ je o šamponu iz Glissove kolekcije -  linija FIBER THERAPY s formulom OMEGAPLEX® koja svojom revolucionarnom tehnologijom FiberCURE predstavlja savršeno rješenje za jako oštećenu kosu. Zahvaljujući inovativnoj formuli s keratinom, stvaraju se novi spojevi u strukturi vlasi koji štite kosu od nastalih, ali i budućih oštećenja. Zbog njegove pjenušavosti mala količina pri svakom pranju, budući da je vrlo pjenušav, a uz sve to predivno miriše!

Fiber Therapy

- Oduševljena sam time što je ovaj šampon zaista pomogao mojoj kosi nakon samo tri pranja. Nakon drugog pranja bila sam šokirana koliko je malo vlasi opalo, a inače ih moram skupljati po kadi nakon svakog pranja. Ispucali su vrhovi također manje vidljivi. Bravo GLISS! - napisala je na Amazonu jedna od zadovoljnih korisnica. 

- Čini moju kosu glatkijom i ljepšom, a miris je jedinstven. - komentirala je druga. 

 

Ključne riječi

njega kose