Trenutno čitate

Ovo su beauty trikovi s Instagrama koji funkcioniraju i u stvarnom životu!

Ovo su beauty trikovi s Instagrama koji funkcioniraju i u stvarnom životu!

5.svibnja 2019. u 07:00 bjuti

Od čvrstih obrva do skidanja laka za nokte bez acetona

Iako nam više služi za zabavu, Instagram može biti i izvrsna platforma za pronalaženje korisnih stvari. Ako u nečem prednjači, onda je to količina beauty blogerica koje nesebično s nama dijele različite trikove vezane za šminkanje. 

1. Četkica i lak za češljanje obrva

Čini nam se da uređivanje obrva svoju popularnost može zahvaliti društvenim mrežama. Čak postoji i sintagma "instagramske obrve", a jedan od prvih savjeta koji smo vidjeli je da je obrve najbolje srediti - četkicom za zube!  Ako na nju nanesete malo laka za kosu i prođete po obrvama, one će ostati u željenom obliku! 

2. Mokra krpa i lak za uklanjanje ruža

Kojoj od nas se nije dogodilo da je najdražu haljinu umrljala ružem? I za to postoji rješenje!  Prljavi dio "zalakirajte" lakom za kosu, ostavite da se osuši 15 minuta te trljajte mokrom krpom dok mrlja ne nestane!

3. Vrućom vodom do više korektora

Ako vam je tekući korektor pri kraju, uzmite posudu i ugrijte u njoj vruću vodu. Ostavite korektor u zdjeli na 60 sekundi  i - gotovo! Imate dovoljno za barem još jednu uporabu!

4. Limunov sok i ocat umjesto acetona

Nerijetko se događa da u ključnim situacijama ostajemo bez acetona. Bez panike -  pomiješajte jednaku količinu limunovog soka i octa te ste spremni za uklanjanje laka za nokte!

5. Frčkava kosa više nije teško dostižna

Ako ste baš danas odlučili biti kovrčavi, možete to postići i bez figara. Umjesto toga, kosu namotajte na olovku, a sve učvrstite peglom za kosu.

Ključne riječi

make up instagram šminkanje