Trenutno čitate

Ova nas frizura totalno vraća u devedesete, a ako je suditi po Instagramu, opet će biti veliki hit!

Ova nas frizura totalno vraća u devedesete, a ako je suditi po Instagramu, opet će biti veliki hit!

14.srpnja 2019. u 07:00 cur

Hoćete li je isfurati?

Znate one ležerne frizure koje su sve samo ne "ležerne", s obzirom na to koliko nam vremena treba da ih složimo kako bi punđa dobro izgledala ili kako bi razbarušen rep bio razbarušen na "pravi" način. 

Jedna od takvih frizura je ona koja nas vraća u devedesete godine prošlog stoljeća, a opet je postala apsolutni hit. Vjerujte nam, sve ste je nosile! Radi se o repu ili punđi, no naglasak je na dva prednja pramena koja "spontano" ispadnu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😽

A post shared by lauren leekley (@laleekley) on

Ovaj trend zapravo i nema neko službeno ime - devedesetih je imao nadimak "The Rachel", jer ih je Jennifer Aniston nosila u samim počecima snimanja "Prijatelja", a na portalu WHoWhatWear prozvali su ih "tiny trendrils"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💖 Stradivarius stripe jumper 🔎 (1380906)

A post shared by Olivia Smith (@asos_olive) on

Nismo sigurni koliko će ovaj trend zaživjeti ponovno, no nekako nam se čini kao dobro rješenje za neki ležeran vikend kad pranje kosu nije u prvom planu, a ipak želite izgledati chic. Također, dobar je način za ubaciti malo "nostalgije" u svakodnevicu - šiške možete nadopuniti i nekim cool kopčama koje su se vratile u modu ili hit scrunchiejima pa će dojam devedesetih biti potpun!

Pogledajte kako izgleda kad običan muškarac postaje frizer na jedan dan!

Ključne riječi

kosa trend