Trenutno čitate

Kokos je najbolji ljetni saveznik lijepe kože! Evo kako ga sve koristiti

Kokos je najbolji ljetni saveznik lijepe kože! Evo kako ga sve koristiti

25.lipnja 2019. u 07:00 kokos

Definitivno nabavite jedan i zahvalite nam poslije...

Kokos je odlična tropska namirnica koja nam može poslužiti za kompletno uljepšavanja tijela... Sjajna koža, prekrasna kosa, dijetni proizvod - nema toga čemu kokos ne može poslužiti! 

Za ljepše usne

Od kokosovog se ulja može napraviti odličan balzam za usne, a potrebna je tek mala količina da bi vaše usne bile mekane i njegovane!

Sezonu bosih nogu započnite sa stilom

Kokosovo ulje odlično je za suhu i ispucalu kožu stopala. Možete napraviti pedikuru u kokosovom ulju ili ga nanijeti na noge tijekom noći kad će se ono upiti te će te moći odstraniti dosadnu, zimsku kožu.

Nikad više suha kosa!

Šamponi i regeneratori s ekstratkom kokosovog ulja jer kosu čine glađom, daju joj baršunasti izgled te ona više nije suha.

Za ljepši pogled

Kokosovo ulje preteško je kako bi se nanosilo na cijelo lice, no idealno je za smanjenje sitnih bora oko očiju. Ne zaboravite, koža oko očiju izrazito je mekana i nježno pa ulje tek lagano utapkajte

Još mlađi izgled kože

Osim što je ukusna, voda s kokosom jedan je od najboljih saveznika u hidratizaciji naše kože. Koža će izgledati mlađe, a istovremeno biti fleksibilnija i i elastičnija

Ključne riječi

ljeto koža kokos