Trenutno čitate

Od "čudotvorne" kreme stvorena je cijela istoimena linija za njegu kože

Od "čudotvorne" kreme stvorena je cijela istoimena linija za njegu kože

20.veljače 2019. u 08:00 arden
  • foto: promo
  • Podijelite članak

„Eight Hour Cream“ je kreirala je sama Miss Arden još davne 1930. godine. Samo ime proizvoda „EIGHT HOUR“ dolazi od vjerne klijentice koja je u salonu Miss Arden namazala ovom kremom ogrebano koljeno svojeg djeteta i „osam sati kasnije“ koljeno je bilo kao novo. „Čudotvorna krema“ bila je rođena.

Od samog početka Eight Hour®Cream osvojila je apsolutno sve i stekla kultni status kojeg je zadržala do danas, a ni tajna formula se nije promijenila. To je proizvod kojeg „morate imati“, omiljen među slavnim glumicama, modelima, visažistima i novinarima, kao i ženama diljem svijeta. Od ove originalne, legendarne kreme nastala je istoimena linija u kojoj možete pronaći posebne proizvode za zaštitu i njegu kože. Svi proizvodi namijenjeni su za sve tipove kože. Neka 8 bude sretan broj Vaše kože!

Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment 75 ml

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment je kremasto-gelasta kombinacija naše originalne klasične Eight Hour kreme, koja omogućava trenutnu i dugotrajnu njegu za ruke, i do osam sati. To je upravo ono što je potrebno rukama koje su podložne stresnim utjecajima iz okoline.

Ključne koristi:
 Brzo se upija, vlaži do 8 sati
 Izglađuje i omekšava grubu kožu, izloženu vremenskim uvjetima
 Anulira znakove suhoće i ispucalosti, tako da ruke postaju mekane i mame dodire
 Štiti ruke od oštećenja uzrokovanih utjecajima iz okoline

Nanosi se na ruke kad god je potrebno – ujutro, tijekom dana, po noći, na odlasku, za vrijeme avionskog leta, nakon kupanja, uvijek kad su ruke suhe i grube. Namijenjena je svima! Svatko se suočava sa problemom suhih i grubih ruku. Također je pogodna za muškarce.

Ključne riječi

Elizabeth Arden