Trenutno čitate

Najpoznatije plavuše u izlasku pokazale nove frizure

Najpoznatije plavuše u izlasku pokazale nove frizure

17.ožujka 2017. u 13:21 PROMO
  • foto: promo
  • Podijelite članak

Najpopularnije plavuše među poznatim Hrvaticama okupile su se u četvrtak na partyju u čast plavušama. Kako se zabavljaju plavuše i jesu li zaista fatalne, kako poznata izreka kaže, pokazale su na ekskluzivnom druženju povodom predstavljanja jedinstvene BLONDME linije za bojanje i njegu kose iz Schwarzkopf Professionala. 

PROMO

Ambasadorice branda i ljubiteljice blond nijansi: Andrea Andrassy, Marijana Batinić, Mirela Priselac Remi, Indira Levak, Lucija Lugomer, Tihana Harapin Zalepugin, Jasna Palić Picukarić, Renata Sabljak, Anđela Ramljak, Lidija Lešić, Iva Mihalić prve su otkrile čari savršene blond kose, u nijansama najpoznatijih holivudskih diva Marilyn Monroe i Briggite Bardot, koje su sada dostupne svima. Lijepa, njegovana, zdrava kosa prirodnog sjaja rezultat je najnovije integrirane bonding tehnologije koja donosi potpuno novu dimenziju u bojanju i njezi blond kose.

PROMO

Ambasadorice branda Andrea Andrassy, Marijana Batinić i Mirela Priselac Remi, osim prekrasnim frizurama, ovom su prilikom zasjale i u dizajnerskim bijelim komadima s potpisom Diane Viljevac.

PROMO

Predstavljeni proizvodi nove BLONDME linije aktivno obnavljaju oštećenu, slomljenu i beživotnu kosu spajanjem veza unutar vlakana kose. Zbog toga nije ni čudo da su salonske bonding usluge brzo prerasle iz trenda u ultimativan tretman kojeg svaki salon jednostavno mora imati u ponudi.

PROMO

Umjesto odvojenih proizvoda koji se koriste za bonding usluge, stvarajući tako dodatan korak u procesu bojanja, izbjeljivanja ili posvjetljivanja, novi BLONDME pomaže frizerima sigurno transformirati kosu klijenata u blond savršenstvo u samo jednom koraku. Nove BLONDME Bond Enforcing boje i toneri prikladni su za sve blond klijente, bez obzira odgovaraju li im više hladni ili topli tonovi.

PROMO

Globalni BLONDME ambasadori, Lesley Jennison i Kim Vō, dugogodišnji stilisti brojnih slavnih osoba, prenijeli su svoje znanje u seriju očaravajućih blond stilova od kojih će barem jedan biti savršen za sve klijente. “Moji klijenti žele da njihova blond kosa bude svijetla i očaravajuće prekrasna. Oni žele da sjaji. Ipak, najvažnija je personalizacija blond tonova kako bi najbolje pristajali osobnosti, tenu i boji očiju klijenata”, objašnjava Kim Vō, specijalist i umjetnik za blond nijanse.

Ključne riječi

schwarzkopf blond me

Komentari