Trenutno čitate

Najbolji estetski brendovi predstavljeni na Abecedi ljepote!

Najbolji estetski brendovi predstavljeni na Abecedi ljepote!

5.prosinca 2018. u 07:45 pred
  • foto: promo
  • Podijelite članak

Za edukaciju doktorice Marije Škornjak, voditeljice edukacijskog centra K-Surgery, MCCM MedicalCosmetics, ITS Group, Love CosMedial Adriatic region – ex Yu,ove se godine tražilo mjesto više. Na Abecedi ljepote predstavljni su brendovi MCCM MedicalCosmetics i K- Surgery.

U dva dana trajanja Festivala profesionalcima u beauty industriji predstavljeni su medicinski proizvodi i kozmetologija za profesionalnu upotrebu. U čak 17 različitih predavanja i na kraju sa zaključcima i raspravom predstavljani su oxy tretmani, skin analyzer,ultrazvučna inverzna osmoza za uklanjanje masnog tkiva, beauty eye: 4 u 1 aparat za tretman podočnjaka i regije oko oka , aparati vrhunske tehnologije koji nude gotovo hi-tech estetska rješenja.

Predavanja i radionice o mezoterapiji, microneedling tretmanima, važnosti kolagena za zdravlje kože i cjelokupnog organizma , kemijskim pilinzima K Surgery brenda sa praktičnim prikazima primjene izazvala su veliku pažnju profesionalaca u beauty industriji.

Posebnu pozornost dobilo je predavanje dr.Matije Miletića .spec.kirur.subspec.plastične i rekonstruk.kirurgije na temu Estetski i anti –age tretmani : zakonska regulativa i mogućnost suradnje liječnika i kozmetičara. Dr.Matija Miletić je sudjelovao u panel raspravi na temu Ljepota, što to zapravo znači ? , u subotu neposredno nakon otvorenja Festivala.

Hvala svima koji su posjetili našu edukaciju i vidimo se na trećoj Abecedi ljepote sa novim aktualnim temama i edukacijama.

Ključne riječi

abeceda ljepote