Trenutno čitate

Na tržištu su prisutni više od 30 godina, a nude genijalna rješenja za njegu kože i vlasišta

Na tržištu su prisutni više od 30 godina, a nude genijalna rješenja za njegu kože i vlasišta

23.studenoga 2018. u 14:42 mcm
  • foto: promo
  • Podijelite članak

Slogan kompanije MCCM Medical Cosmetics koji glasi „The Spirit of Beauty“ nije slučajan. Ukupna predanost razvoju novih poboljšanih formulacija za njegu lica i tijelasa potpunom strašću i predanošću ne samo postizanju izvanjske ljepote, već i one nevidljive unutarnje ljepote, mira, sklada, zdravlja i harmonije koji se osjećaju sviim osjetilima.

 

THE SPIRIT OF BEAUTY
MCCM Medical Cosmetics na tržištu je prisutan više od trideset godina i u više od šezdeset zemalja svijeta. Brzo se uspostavio kao globalni ider na tržištu zdravlja, ljepote i wellnessa. MCCM Medical Cosmetics nakon iscrpnih i dugogodišnjih kliničkih istraživanja pruža nam učinkovite i inovativne formulacije za njegu lica i tijela, od krema, losiona, kemijskih pilinga razvijenih do savršenstva s obzirom na tipove kože i dijagnoze, sterilne mezoterapijske otopine namijenjene za tretmane lica i tijela, posebnu liniju fitoterapijeza regulaciju tjelesne tezine, normalizaciju masnoca i cjelokupan detox organizma, tekući liofilizirani kolagen za peroralnu upotrebu namijenjen cjelokupnom zdravlju od zdravlja kostiju i zglobova do zdravlja kože, ali i visoke tehnološke inovacije u smislu naprednih opcija aparata za estetske i anti-age tretmane lica i tijela.

Slogan kompanije MCCM Medical Cosmetics koji glasi „The Spirit of Beauty“ nije slučajan. Ukupna predanost razvoju novih poboljšanih formulacija za njegu lica i tijelasa potpunom strašću i predanošću ne samo postizanju izvanjske ljepote, već i one nevidljive unutarnje ljepote, mira, sklada, zdravlja i harmonije koji se osjećaju sviim osjetilima. U MCCM-ov „know-how“, tehnologija i kapacitet za razvoj proizvoda koji odgovaraju tržišnim potrebama, idu u prilogu njihovoj vizijiza budućnost ostajanja na čelu, na vodećoj poziciju u estetskom, anti age, wellness i spa sektoru i nastavitine samo s zadovoljavanjem velikih očekivanja kupaca i tržišta već ih i i nadmašiti.

MCCM grupe proizvoda
Inspiriran znanošću i rezultatima MCCM razvija linije kozmetike, kozmetologije i medicinskih proizvoda koje će slijediti profesionalni i medicinski treman i biti dopuna tim tretmanima te pružena ruka klijentu kojem se i nakon profesionalnog tretmana omogućava nastavak odgovarajuće njege u kućnim uvjetima s ciljem postizanja što boljih rezultata. MCCM nudi različita rješenja za različite i najčešće zastupljene probleme kože te je razvio cijeli niz proizvoda, s naglaskom na različite linije njege lica i tijela, zaštite od sunca, mezoterapije, tretmana hiperpigmentacija, kemijskih pilinga, fitoterapije (preparati za peroralnu uporebu) s ciljem očuvanja zdravlja a ne samo ljepote, tretmana vlasišta, masnog tkiva, kolagena za piće, aparativnih tretmana poput kavitacije, RF Inteligence radiofrekvencije zadnje generacije, limfne drenaže, aparata za mezoterapiju, aparata za analizu i dijagnostiku stanja kože, pištolja za mezoterapiju dr Pistor (mesogun) itd.

MCCM DermaPen Microneedle sustav je uređaj s mikroiglicama koji ima za cilj pomlađivanje kože poticanjem sinteze kolagena, a učinkovit je kod tretmana ožiljaka od akni, strija, hiperpigmentacija itd. Za pojedinu indikaciju koristi se u kombinaciji s točno određenom sterilnom, mezoterapijskom otopinom pri čemu se kombinira odgovarajuca dubina iglica (0.25 – 3 mm) kao i brzina rada uređaja što je neophodno za postizanje izvrsnosti.

SKIN ANALYZER – ANALIZATOR ZA DIJAGNOSTIKU I STANJE KOŽE
MCCM je razvio analizator za analizu i dijagnostiku stanja kože koji svakom dijagnostičaru i praktičaru značajno olakšava posao. Naime, nakon za izvođenje jednostavnog postupka analize, aparat prikazuje dragocijene podatke neophodne za planiranje terapijskih i ostalih tretmana: vlažnost, količinu sebuma, stupanj proširenosti pora, dubinu bora, akne, količinu melanina te predlaze terapijski plan za postizanje najboljih rezultata a dobivene rezultate je moguce kompjuterski prikazati i samom pacijentu te pratiti napredak određenog stanja nakon ispravno ordinirane terapije.

MCCM PILINZI RAZVIJENI su DO SAVRŠENSTVA od monokomponentnih pilinga (mliječna, mandelicna, piruvicna, azelaicna, salicilna, fitična itd) koji pokrivaju najcesce indikacije pa sve do pazljivo titriranih i kombiniranih kombinacija više kiselinatvornickog naziva ANTIAGING, LIFTING, FLASH i WHITENING kojima se uprvao postižu učinci koji su potpuno u skladu s nazivima pilinga.

Posebno mjesto zauzimaju srednje duboki RED i PURPLE pilinzi sa TCA (triklorooctenom kiselinom od 15 do 50%). Također, osim bočica od 50 i 100 ml, MCCM je razvio i pakete za 6 tretmana sa svim potrebnim materijalom za izvođenje kemijskog pilinga, od same pripreme lica za izvođenje pilinga do kiselina,krema i maski nakon tretmana, tzv. PILING PACK sto daleko pojednostavljuje sam postupak izvođenja kemijskog pilinga.

MCCM MASKE ZA LICE I REGIJU OKO OČIJUnamijenjene su za regiju lica i podrucja oko ociju a ovisno o vrsti sadrže hijaluronsku kiselinu, kolagen, meso botox,antioksidanse itd., te su namijenjene smirivanju kože nakon tretmana, dubokoj hidrataciji. primjeni za ublažavanje bora (npr. maska s mezo botoxom) itd

Ključne riječi

mccm