Trenutno čitate

L'oreal professionnel ekskluzivno predstavio prvu prirodnu profesionalnu njegu za kosu Source Essentielle

L'oreal professionnel ekskluzivno predstavio prvu prirodnu profesionalnu njegu za kosu Source Essentielle

6.srpnja 2018. u 09:38 loreal
  • foto: Arhiva
  • Podijelite članak

Prva potpuno prirodna linija za njegu kose s do 100 posto prirodnih sastojaka novitet je u obitelji L'Oréal i ulaznica na tržite visokokvalitetnih prirodnih proizvoda

U prekrasnom, biljkama i cvijećem ispunjenom prostoru zagrebačkog Botaničkog vrta, L'Oréal Professionnel ekskluzivno je predstavio svoju prvu potpuno prirodnu i vegansku profesionalnu njegu za kosu Source Essentielle.

loreal

Brojne pobornice korištenja prirodnih beauty proizvoda poput voditeljica Nevene Rendeli i Paole Valić te influencerica Maše Zibar, Željke Molnar, Donne Lugonje Petković, Marije Nikšić, Ane Karađole i Sandre Rončević, oduševila je jedinstvena formula Source proizvoda, koja sadrži od 80 do 100 posto visokokvalitetnih prirodnih sastojaka. 

loreal

Source Essentielle namijenjen je svim ženama koje vole prirodan izgled i prepoznaju važnost njege kose prirodnim sastojcima. Četiri podlinije unutar brenda Source dizajnirane su tako da zadovolje sve specifične potrebe kose.

loreal

Tako postoji linija za normalnu i tanku kosu, koja se sastoji od šampona i njege s do 99 posto prirodnih sastojaka na bazi listova bagrema i esencije aloe vere te linija za suhu kosu, koja se sastoji od šampona, maske i ulja kojima dominiraju cvijeće jasmina i sezamovo ulje s do 100 posto prirodnih sastojaka.

loreal

Posebna linija za osjetljivo vlasište sastoji se od šampona na bazi cvjetova nevena i kamilice u kojem ima 80 posto prirodnih sastojaka, dok se linija za obojenu kosu sastoji od ulja i njege na bazi cvijeća lavande i plodova smokve s do 100 posto prirodnih sastojaka.

loreal

Jedini razlog zbog kojeg sve formule nisu sto posto prirodne je taj da neke od njih, kako bi ostale stabilne, zahtijevaju sastojke koji mogu očuvati proizvod do 12 mjeseci. 

loreal

Ključne riječi

l'oreal