Trenutno čitate

Lijepa glumica Marijana Mikulić promijenila frizuru: Skratila šiške i ima novi imidž!

Lijepa glumica Marijana Mikulić promijenila frizuru: Skratila šiške i ima novi imidž!

4.rujna 2019. u 09:24 mikulić
  • foto: Maja Kljajić
  • Podijelite članak

Marijana ima predivnu, gustu i čvrstu kosu koja brzo raste. Nedavno smo se igrali izbjeljivanjem, no višesatno sjedenje u salonu, uz troje male djece, pomalo je nemoguća misija, kaže hair stilistica Ana Kuštre.

Zaključile smo da je najbolje da se vratimo na prirodno – divno tamnu i sjajnu kosu, rekla je Ana za itgirl.hr
- Stavila sam joj blagi tamni preljev i skratila šiške kojima se sada možemo poigravati. Zapravo, Marijana može imati drugačije šiške svaki tjedan! Oblikujem ih tupim, ravnim škarama, u smjeru koji želim.

Marijanina kosa je idealna za igranje upravo radi gustoće i čvrstoće. Već je radila ne samo blajhanje, već i balayage te under cut, kojim si je olakšala vruće dane.
- Jako je otvorena za suradnju, kreativna je i pozitivna, pa nam igranje kosom i frizurama dolazi nekako spontano. Kako je Marijana glumica znali smo da kratka kosa nije baš najbolja opcija, no, kad smo krenuli s mega promjenama, još je bila trudna pa je imala vremena da joj kosa naraste. Kad smo je prošlo ljeto obojali u plavo, bila je oduševljena, bila je to nova dimenzija njezina izgleda - priča Ana Kuštre. 

Ovo sad je srednja duljina koja ipak ostavlja prostora za manevar. Marijana se vratila na prirodno i to joj je trenutno najjednostavnije.

mikulić

Uvijek me preplavi ogroman val emocija kada radim toliko velike promjene, to je posebna čast kada ti se netko preda u ruke s potpunim povjerenjem!

mikulić

 

mikulić

Ključne riječi

frizura