Trenutno čitate

Poznati hair stilist o frizurama političara: 'Pohvale Trudeau, a Johnson ima najlošije izdanje'

Poznati hair stilist o frizurama političara: 'Pohvale Trudeau, a Johnson ima najlošije izdanje'

5.rujna 2019. u 09:00 političari 3

Pitali smo našeg poznatog hair stilista Ivana Pervana što misli o frizurama koje nose hrvatski, ali i strani državnici. U nastavku donosimo njegove komentare.

Poznati hrvatski hair stilist Ivan Pervan podijelio je s nama svoje mišljenje o frizurama svjetskih i domaćih političkih aktera, naglasivši da "frizura kao pojam stila za muški dio državne službe naše pa i svjetske nije neka sreća" te da su rijetki su oni kojima je frizura odraz modnog stila, koji je pak klasičan, modno uredan i po propisima. U nastavku vam donosimo njegove komentare. 

Pervan
Plenković

Nosi elegantnu mušku frizuru - oblikovanu kosu s razdijeljkom na stranu. Nije često uredna u smislu redovitog održavanja. - rekao je Pervan za Plenkovića.

BoJo

Johnson ima najlošije izdanje što se tiče kose. Ona nije stilizirana i ima jako loš cut (šišanje).

Justin

Pohvale za uvijek čistu i urednu kosu Justina Trudeaua. Klasična fresh oblikovana frizura četkom odlično prati njegov stil.

Sincic

Duža varijanta kose na njegov oblik lica pristaje, ali je jako loše stilizirana. Malo kraća varijanta bolje bi prošla. - smatra Pervan.

Macron

Macronu jednostavna kraća frizura s malo dužim dijelom šiške dobro pristaje, ali malo djeluje dosadno bez nekakvog styling proizvoda.  To je frizura koja ne zahtijeva puno vremena za stiliziranje, a može biti i za svečanije prigode, no poželjno ju je stilizirati gelom.

Donald

Trump kokot friz je prepoznatljiv, ali i čisti promašaj. On je jedan od rijetkih koji ima i obojanu kosu i to jako loše. 

Kim

On je u trendu što se tiče fade šišanja kose sa strane, no i nije najbolji izbor gornjeg dijela frizure - čini ga jos okruglijim u faci. - zaključuje Pervan o frizuri vođe Sjeverne Koreje. 

Ključne riječi

frizure hairstylist političari