Trenutno čitate

Kolekcija mirisa koja odražava visoke standarde Douglasa

Kolekcija mirisa koja odražava visoke standarde Douglasa

30.studenoga 2017. u 07:15 zene
  • foto: Arhiva
  • Podijelite članak

Nova Douglasova kolekcija mirisa

Ovoga ponedjeljka Douglas parfumerije predstavile su novu Douglasovu kolekciju mirisa koja se sastoji od šest jedinstvenih mirisa. Okupljenim novinarima, influencerima i blogerima održana je kratka prezentacija o kolekciji koju su dizajnirale tri žene - Sidonie Lancesseur, Dorothée Piot i Karine Vinchon. Svaka od njih dizajnirala je dva mirisa koji oslikavaju strast prema parfemima i besmrtnu ljepotu žena, a koja nudi potpuno nove mirisne mogućnosti.

zene

Bilo da se osjećate sretno, otkačeno ili tajanstveno, odvažno, senzualno ili energično, zahvaljujući velikom izboru novih mirisa u Douglas kolekciji kupci mogu odabrati miris prema vlastitom raspoloženju, a zatim ih i kombinirati kako bi dizajnirali miris samo za sebe što ovu kolekciju čini zbilja jedinstvenom. Kolekciju čine mirisi Funky Flower, Jazzy Dream, Spicy Charm, Happy Juice, Woody Mirage i Sunny Fruit, a kupci mogu birati između mirisa od 50 ml (155,00 kn) i 15 ml (59,90 kn).

zene

Predstavljanju nove kolekcije Douglas mirisa pridružila su se brojna poznata lica poput Doris Pinčić, Ive Radić, Nine Slišković, Lucije Lugomer i mnogih drugih, a nitko od okupljenih nije ostao ravnodušan na jedinstvene mirise kojima su Douglas parfumerije još jednom pokazale visoke standarde kvalitete koji se njeguju u Douglas linijama proizvoda.

zene

„Lansiranje nove Douglasove kolekcije mirisa za sve nas u Douglas parfumerijama izuzetno je važan projekt. Riječ je o kolekciji na koju smo iznimno ponosni jer samo Douglas svojim kupcima nudi mirise koji odgovaraju na pitanje – „Kako se danas osjećam?“. Uvjereni smo kako će naši kupci prepoznati trud koji stoji iza ove odvažne i jedinstvene kolekcije, ali i kvalitetu mirisa s kojima smo željeli odati jedinstvena priznanja ljepoti“, izjavila je izvršna direktorica Douglas parfumerija, gđa. Adrijana Bokan.

zene

U proteklih 9 godina poslovanja u Hrvatskoj, Douglas parfumerije su se nametnule kao jedno od omiljenih i nezaobilaznih mjesta kvalitetnih proizvoda, širokog izbora vrhunskih brandova i najboljih savjeta iz beauty svijeta. Vrijeme blagdana koje se bliži još je jedan razlog više za odlazak u Douglas parfumerije ili posjet Douglas online shopa (www.douglas.hr) gdje ćete pronaći novu kolekciju mirisa po pristupačnim cijenama, ali i mnoge druge vrhunske proizvode.

Ključne riječi

douglas