Trenutno čitate

Koje "ženske" stvari frajeri koriste: "Kremice za dan i noć i tajice su mi otkriće!"

Koje "ženske" stvari frajeri koriste: "Kremice za dan i noć i tajice su mi otkriće!"

17.travnja 2019. u 08:15 beauty

Muškarci su iskreno priznali što je dio i njihove beauty rutine

Maska za uklanjanje mitesera, različite kreme za njegu lica, pedikura, manikura... Ove beuauty navike smatraju se "ženskima" i rijetko će koji frajer priznati da i on to radi. Ipak, zamolili smo nekoliko muškaraca da nam anonimno priznaju u kojoj "ženskoj" rutini uživaju i za koju bi voljeli da jednostavno postane - unisex

Ivan (27): Pa mislim da nemam nekih takvih navika, osim što ponekad idem na pedikuru ili masažu. 

Jozo (30): Povremeno stavljam crnu masku kako bi mi očsitila prištiće. Tek sam nedavno počeo to raditi i pravo mi je otkriće. Osim toga, brijem se svugdje i koristim kreme za ruke, ali mislim da to rade svi.

Marko (26): Koristim maske za lice protiv mitesera. Djevojka mi je kupila prvu i tad je ljubav rođena. Nimalo se ne sramim svog rituala - dapače, svim frendovima šaljem fotografije i plašim ljude po kući. 

Borna (28): Koristim različite kremice za dan i noć, kao i one protiv bora oko očiju - kakvo otkriće! 

Filip (32): Nemam takvih beauty rutina, ali imam nešto slično - tajice su mi nevjerojatno otkriće! Jednom sam ih obukao po doma i shvatio da je to nešto predobro. 

Mario (57): Kad mi se pojavi sitno crvenilo na licu, a imam važan sastanak, obvezno stavim korektor. Također, supruga koristi neku odličnu kremu za lice pa joj povremeno ukradem. 

Andrej (28): Depiliram "strateška" područja, haha. Ipak, mislim da to rade svi muškarci i da to nije neka "ženska" stvar. Od takvih, imam jednu koja mi je baš super - jednostavno obožavam mirišljave gelove za tuširanje, nema ljepšeg nego kad izađeš iz tuša i mirišiš po vaniliji i kokosu!

Običan muškarac postao je frizer na jedan dan. Pogledajte kako se snašao sa ženskom kosom u rukama:

Ključne riječi

beauty navike