Trenutno čitate

Kada žene znaju da će se seksati, najvjerojatnije će napraviti ovih pet stvari

Kada žene znaju da će se seksati, najvjerojatnije će napraviti ovih pet stvari

28.travnja 2019. u 07:00 seks

Kada zna da će je muškarac skinuti do gola, žena će posebno paziti da muškarac ne dođe u situaciju s nje skidati "padobranke", odnosno, obične pamučne duboke gaćice

Spontani, neplanirani seks je jedna od najboljih stvari na svijetu, ali postoji mnogo razloga zašto je dobro znati unaprijed da ćete se upustiti u intimni klinč. Za žene, pogotovo. Kada znaju "što im se sprema", žene će najvjerojatnije napraviti nešto od sljedećega.

1. Tuširanje i depilacija

Gotovo da i nema žene koja neće prije seksa provjeriti treba li ukloniti pokoju dlačicu viška sa svog tijela. One žele biti svježe, čiste i mirisne, ali i bez nepotrebnih dlačica na svom tijelu. Najčešće će voditi računa da nema neželjenih dlačica na bikini zoni i na nogama. 

seks

2. Lakiranje noktiju

Neki će muškarci teško primijetiti lijepo nalakirane nokte, ali žena će se htjeti osjećati što ženstvenije i izazovnije pa će stoga pronaći vrijeme da nalakira nokte, barem na nogama. 

seks

3. Donje rublje

Kada zna da će je muškarac skinuti do gola, žena će posebno paziti da muškarac ne dođe u situaciju s nje skidati "padobranke", odnosno, obične pamučne duboke gaćice, koje žene inače češće vole nositi zbog udobnosti. Kad postoji mogućnost seksa, žena će na sebe odjenuti najizazovnije donje rublje koje ima i neće brinuti o tome koliko je neudobno. 

seks

4. Čaša vina... Ili dvije

Žena će sa zadovoljstvom popiti čašu vina ili dvije prije seksa. Čak i ako je s istim muškarcem već imala spolne odnose, ipak opet ima tremu i razmišlja hoće li biti sve ok. Zbog toga će se poželjeti opustiti uz čašu vina ili nekog drugog joj omiljenog pića. 

seks

5. Odjeća

Žena se u svakom trenutku želi osjećati seksi, a posebno će to htjeti istaknuti kada je izgledno da će s muškarcem završiti u krevetu. Baš kako će pomno birati donje rublje, tako će i unaprijed razmišljati o tome što će odjenuti poviše. Sportska majica i traperice vjerojatno će joj biti zadnje na popisu.

seks