Trenutno čitate

Jednostavne i efektne frizure kojima kiša i vlaga ne mogu ništa

Jednostavne i efektne frizure kojima kiša i vlaga ne mogu ništa

8.studenoga 2019. u 07:00 Frizura

Uz ovih nekoliko frizura ne mora svaki dan biti 'bad hair day'

Iako nam jesenske temperature savršeno odgovaraju i priroda zablista u novom ruhu, ne možemo se oteti dojmu koji stvaraju njezini najmrskiji saveznici - kiša i vlaga u zraku. Kada jesenske kiše uzmu maha, čini se da je svaki dan bad hair day. No, to i ne mora uvijek biti tako. 

Sada kada su kišni dani dijelom naše svakodnevice, ključno je posvetiti nešto više vremena i truda stiliziranju kose kako bi ona izgledala lijepo čak i onda kada se to čini nemogućim. 

Ravna i opeglana kosa često u ovakvim situacijama nisu opcija, kao ni besprijekorne lokne, jer kosa i uz najmanji dodir s vlagom postane neposlušna i izgubi na volumenu. Stoga, frizure koje podrazumijevaju skupljenu kosu idealan su odabir za kišne dane.

Niska ili visoka punđa vrlo su sofisticirane frizure i pogodne za sve bad hair dane, a vrlo ju je jednostavno napraviti. Sve što vam treba je jedna gumica za kosu i nekoliko ukosnica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Crna i traper 🙌 #ootd #styling #divahr via @oliviafaeh

Objavu dijeli Diva.hr (@diva.hr)

Jednako učinkovitima pokazat će se i pletenice koje možete napraviti na različite načine i koje ne izlaze iz mode. Riblja kost najbolji je izbor za kišne dane. Vašu će kosu držati na mjestu, a izgledat ćete elegantno i moderno. Visoki rep iz kojeg ćete isplesti pletenicu također je odlična, a možda i jednostavnija, opcija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

C o f f e e 😋😋😋

Objavu dijeli Hollie 😃 (@holliemercedes)

Ove su godine osobitu popularnost stekle efektne ukosnice i rajfovi, a u kišnim su nam danima posebno dobrodošle. Ako želite nešto upečatljiviju frizuru, upotpunite svoju punđu zanimljivim ukosnicama ili rajfom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Another day....another blazer! @storets

Objavu dijeli Taylor Hage (@tayhage)

Ključne riječi

frizura