Trenutno čitate

Isprobale smo: Artistry noviteti

Isprobale smo: Artistry noviteti

17.svibnja 2017. u 07:00 promo

I prije nego što sam proizvod probala, razveselilo me minimalističko pakiranje CC kreme. Volim jednostavnost pa je ovo bio pun pogodak! CC krema je prozračna, lagana te ujednačava ten kože. Ne isušuje kožu, već joj pruža zdravi sjaj. Posvjetljuje ju, usavršava te ujednjačava boju i izgled kože.

promo

Dolazi u tri nijanse: light, light medium i medium pa svaka osoba može pronaći idealnu kremu za sebe.  Idealna je za proljetne i ljetne dane jer ima zaštitni faktor 50 te šitit od UV zračenja, što joj je velika prednost. Također, sadrži posebnu formulu s bisernim proteinima koji pomažu istaknuti prirodan sjaj kože, a istovremeno je hidratiziraju. Pruža lagano prekrivanje, ali se može nadograditi do srednjeg prekrivanja

promo

Osim CC kreme, tu su i korektori. Dolaze u nekoliko nijansi (brightener, light, light medium, medium) pa svaka osoba može pronaći idealan za sebe. Imaju dobro prekrivanje crvenila i tamnih podočnjaka, a namijenjeni su normalnom do suhom tipu kože. Imaju mekanu i glatku teksturu te su lagani i kremasti. Odlični su jer posvjetljavaju kožu i ispravljaju nepravilnosti na licu, ali i dobro prekrivaju pore. 

promo

Oduševio me dizajn jer sadrže praktično ogledalo za nanošenje izvan kuće.

promo

Komentari