Trenutno čitate

Ovaj parfem u svom novom ruhu stoji koliko i novi automobil!

Ovaj parfem u svom novom ruhu stoji koliko i novi automobil!

5.studenoga 2019. u 11:14 Guerlain

Za peti rođendan Santal Royal parfema, Guerlain je umjetniku Tareku Benaoumu dao odriješene ruke da dizajnira božanstvenu bočicu, a stoji 10.000 eura!

Otkako je izašla Absolus d'Orient kolekcija, parfem Santal Royal dosegnuo je vrhunce. Zamišljen kao kjaroskuro, Santal Royal parfem je koji odiše vrlo svijetlim notama bijelih cvjetova poput nerolija i jasmina s jedne strane i s druge nekima od najtamnijih mirisa kao što su oud, koža i mošus.

Guerlain

Kako bi proslavili petu obljetnicu legendarnog parfema, Guerlain je svoju slavnu Bee Bottle povjerio kaligrafu Tareku Benaoumu koji je izradio verziju obojenu prekrasnim istočnjačkim dizajnom. Na kobaltno plavoj pozadini bočice koja aludira na mudrost i duhovnost može se otkriti kombinacija arabesknog dizajna isprepletenog sa zlatnim krasopisom. Osim toga, mogu se pronaći i simboli dragi umjetniku poput kruga koji predstavlja krug života i smrti ili oko koje je ogledalo duše. 

Guerlain

Uz izniman dizajn koji krasi ovaj parfem, iznimna je i njegova cijena. Bočica od 1 litru iznosi vrtoglavih 10.000 eura odnosno oko 75.000 kuna, a samo će 22 biti proizvedene. 

Guerlain

 

Ključne riječi

guerlain