Trenutno čitate

EISENBERG Paris napokon u Hrvatskoj – predstavljene linije proizvoda za njegu kože i očaravajući mirisi

EISENBERG Paris napokon u Hrvatskoj – predstavljene linije proizvoda za njegu kože i očaravajući mirisi

6.srpnja 2018. u 09:38 EIS
  • foto: arhiva
  • Podijelite članak

Visoka tehnologija, umjetnost i izvrsnost odlikuju sve proizvode EISENBERG Paris linije

Luksuzni francuski brand proizvoda za žene i muškarce, EISENBERG Paris, na prezentaciji održanoj u čarobnom prostoru restorana Zinfandel's u Hotelu Esplanade Zagreb predstavio je liniju proizvoda za njegu kože i očaravajuće mirise. Zanimljivu priču samog nastanka i razvoja branda, kojeg je osnovao i razvio José Eisenberg, ispričala je Patrizia Mazzitelli, Eisenbergova product & training direktorica, koja prati brand od samih njegovih početaka.

EIS

Opsežno iskustvo u svijetu ljepote i visokotehnološkog istraživanja uz istinsko stručno znanje u borbi protiv starenja omogućilo je Joséu Eisenbergu kreiranje proizvoda koji predstavljaju spoj visoke tehnologije, umjetnosti i izvrsnosti. Uz podršku sina Edmonda Eisenberga i njegovog tima, uvijek traži savršenstvo, a elegancija, luksuz i bezvremenost glavne su karakteristike svih EISENBERG Paris proizvoda.

EIS

Eisenberg, stručnjak svjetske klase za njegu kože, koji spaja znanost i prirodu, svojim je istraživanjem otkrio i patentirao TRIO-MOLECULAR® FORMULU, u kojoj tri molekule djeluju u sinergiji kako bi obnovile kožu, dale joj energiju i opskrbile ju kisikom.

EIS

Od samih početaka, José Eisenberg temeljio je svoje 15-godišnje istraživanje na kombiniranom djelovanju i učincima protiv starenja biokozmetičkih molekula enzima, citokina i biostimulina. TRIO-MOLECULAR® FORMULA patentirana je diljem svijeta i razvijena kako bi zadovoljila potrebe žena i muškaraca, svojstvena je samo za Eisenberg te je temelj svakog EISENBERG Paris proizvoda za njegu kože.

EIS

EISENBERG Paris proizvodi podijeljeni su u nekoliko linija:
 Proizvodi za njegu kože za žene
 Pure white linija proizvoda
 Exellence linija proizvoda
 Proizvodi za njegu kože za muškarce
 Make up
 Sublime tan linija proizvoda za izlaganje suncu
 Muški i ženski mirisi – L'art du parfum i Latin Orientals linije

EIS

Proizvodi su od sredine lipnja dostupni ekskluzivno u Douglas parfumerijama te na www.douglas.hr

Ključne riječi

eisenberg paris