Trenutno čitate

Donosimo vam preslatke manikure zbog kojih ćete se oprostiti od dugih noktiju

Donosimo vam preslatke manikure zbog kojih ćete se oprostiti od dugih noktiju

27.rujna 2019. u 07:00 manikura

Nose se kratki nokti i najslađe manikure!

Dugi i njegovani nokti svojevrstan su nakit za ruke, ali što kada ih uslijed listanja i pucanja ipak moramo malo više skratiti? Baš ništa! Vaši nokti mogu i dalje izgledati predivno i na kraćoj duljini.

Osim što će uz lijepu i urednu manikuru vaši kratki nokti i ruke izgledati njegovano, više se nećete morati suočavati sa stalnim iritantnim nedostatcima dugih noktiju, poput nespretnog tipkanja na tipkovnici ili otvaranja limenki.

Tajna je svakih lijepih noktiju pravilna njega ruku, ali naravno i čistoća i oblik noktiju. Kratki nokti ipak zahtijevaju poseban tretman. Kako bi izgledali elegantnije i dulje, najbitnije je pogurati ili ukloniti kutikulu oko nokta kako bi se vidjeli mali svijetli polumjeseci uz sam korijen. Pored toga, manikeri koriste tehnike kojima bi i vizualno učinili nokte duljima, poput iscrtavanja na vrhovima. 

Bilo da su vam dosadili dugi nokti ili samo pravite pauzu od geliranja noktiju, donosimo vam prava mala umjetnička djela na noktima koja vam mogu poslužiti za inspiraciju. 

Ključne riječi

nokti manikura