Trenutno čitate

Abeceda ljepote: Najpoznatiji svjetski brendovi dolaze u Zagreb

Abeceda ljepote: Najpoznatiji svjetski brendovi dolaze u Zagreb

1.studenoga 2018. u 07:36 festival estetike

Više od šezdeset izlagača i 150 brendova, najnoviji trendovi u svijetu estetike, medicinske kozmetologije i estetske kirurgije, najpoznatija imena iz svijeta ljepote, stručne edukacije, bogat zabavni program i nagradni natječaji –predstavljen najveći beauty sajam u Hrvatskoj

Apsolutni hit u beauty tretman ima danski brend DermaOxy, premium francuska kozmetika GERnetic, kozmetologija svjetskog glasa MCCM MedicalCosmetics, maderoterapija - noviji tretman u borbi protiv celulita, modne revije, natjecanje u make- upu– sve vas to očekuje na drugoj Abecedi ljepote – Festivalu kozmetike, koja će se održati 1. i 2. prosinca u Plaza Event Centru u Zagrebu.

„Prepoznali smo ljepotu kao „industriju“ budućnosti i u želji da približimo najnovije trendove iz svijeta ljepote i zdravlja, na jednom mjestu okupljamo brendove koji predstavljaju abecedu ljepote. Ove godine očekujemo više od šezdeset izlagača od kojih najveći broj dolazi iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Srbije i BiH. Riječ je o distributerima koji će predstaviti više od 150 stranih i domaćih brendova. U business dijelu sajma profesionalce očekuje niz predavanja i radionica uz mogućnost stjecanja certifikata.Elvir Bajrić, jedan od najpopularnijih frizera današnjice održat će seminar za frizere, a kozmetičare očekuje zanimljiva radionica „Novo doba estetske medicine“.

festival estetike

„Festival estetike prilika je da profesionalci poslušaju stručne predavače i dodatno se educiraju, a posjetitelji uživaju u bogatom programu i upoznaju se s najnovijim trenovima u modi i make-upu“, kazala je Nevenka Kršilović, ravnateljica Talijanske škole mode i dizajna Callegari koja se prvog dana Festivala predstavlja zanimljivom modnom revijom „Crno na crno – plus dimenzija“, a drugog dana organizira natjecanje u make- upu srednjih škola na temu „Gejša“.

„Estetičnost i pronalazak vlastitog stajlinga, to su trendovi koji trenutno vladaju u make- upu, ali i u dizajnu interijera.U dizajnu, modi i ljepoti personalizirani pristup traži se personalizirani pristup“, istaknula je Nevenka Kršilović.

Za edukaciju doktorice Marije Škornjak, voditeljice edukacijskog centra K-Surgery, MCCM MedicalCosmetics, ITS Group, Love CosMedial Adriatic region – ex Yu,ove se godine traži mjesto više. Na Abecedi ljepote predstavit poznatebrednoveMCCM MedicalCosmetics i K- Surgery.

„Tijekom dva dana edukacije uz liječnike dermatologije, estetske medicine i estetske kirurgije, profesionalcima u beauty industriji predstavit ćemo medicinske proizvode i kozmetologiju za profesionalnu upotrebu poput iznimno učinkovitih tretmanamezoterapije, pilinga, sustava koji omogućuje tisuću kombinacija seruma te na taj način garantira individualni pristup svakom klijentu, aparativnih tretmana, tretmana kože kisikom…“, ističe doktorica Maria Škornjak.

Zbog izuzetnog interesa i brojnih upita i ove godine tijekom Festivala K-Surgery organizira brojna predavanja i radionice: K-BIO Mezoterapija, microneedling, dermapen, duboka biorevitalizacija kože, tretman celulita i masnog tkiva.

dermaoxy

Konačno za vas i u Hrvatskoj MCCM Medical Cosmetics! Unaprijedite Vaše poslovanje i popnite se stepenicu više uz medicinsku kozmetologiju, aparate te spa i wellness program, prisutan do sad u preko 60 zemalja svijeta! Zbog velikog interesa organiziramo predavanja i radionice o MCCM aparativnim tretmanima: dermapen, meso gun, aparat za mezoterapiju, limfne drenaže, kavitacije, Inteligence RF - radiofrekvenc., fitoterapiji MCCM i ostalim novitetima poput kolagena za mezoterapiju, tekuceg kolagena za piće i poboljšanje izgleda i zdravlja! Dobrodošli!

festival estetike

Medicina i kozmetika u suradnji mogu postići zadani cilj - očuvati zdravlje i podići kvalitetu života, poručuju iz Biske, zastupnika tvrtkiLander, Sutherland Health, Oceanic, Oleander, Walex, BiancoMolina, koji će se također predstaviti na sajmu. Abeceda ljepote – Festival estetike prigoda je da kupite omiljene brendove po promotivnim cijenama. Ulaz je simboličnih 20 kuna, a za učenike i umirovljenike deset kuna.

Ključne riječi

Festival estetike