Trenutno čitate

5 razloga zašto ćeš se zaljubiti u FOREO LUNA go uređaj za čišćenje lica

5 razloga zašto ćeš se zaljubiti u FOREO LUNA go uređaj za čišćenje lica

24.srpnja 2019. u 09:23 foreo
  • foto: promo
  • Podijelite članak

Putovanje prema blistavoj koži počinje, a čišćenje lica bilo kada i bilo gdje, čini LUNU go tvojim najboljim suputnikom.

Saznaj kako je lako uključiti revolucionarni LUNA go uređaj za čišćenje i masažu lica protiv bora u svoj život. LUNA go već je osvojila brojne nagrade i srca diljem svijeta. Nastavi čitati i saznaj kojim će sve sredstvima ovaj revolucionarni uređaj švedskog brenda FOREO osvojiti i tebe.

Personalizirana njega, kako i priliči
Ti si posebna, tvoja koža je posebna pa kako bi se onda za nju mogla brinuti obična četkica? Zato LUNA go uređaj u startu dolazi u četiri varijante, koje se razlikuju po obliku, debljini i rasporedu mekanih silikonskih dodirnih točaka, posebno prilagođenih potrebama različitih tipova kože. Ružičasta LUNA go za normalnu, lila za osjetljivu, plava za mješovitu i mint-zelena za masnu kožu. 

foreo

Mjerljivo bolja od umivanja rukama
Istina, ruke su sjajne u obavljanju mnoštva poslova. Ali, kad smo kod čišćenja lica, LUNA go uvjerljivo pobjeđuje. Samo zamisli, ovaj mali, na dodir tako nježan silikonski uređaj, T - sonic pulsacijama uklanja 99.5% više nečistoća i sebuma no što to čini pranje rukama, dok istovremeno odčepljuje tvoje pore i vrši blagi piling.

Higijenska sama po sebi
Uređaj za čišćenje lica koji je otporan na nakupljanje naslaga bakterija? Konačno! LUNA go je, kao i svaki drugi FOREO LUNA uređaj, napravljena od ultra-higijenskog silikona. Koliko je to ultra higijenski? Čak 35 puta više od standardnih, najlonskih glava četkica za čišćenje lica. 

foreo

Ulaganje koje se višestruko isplati
Jednom kupiš ovo malo silikonsko čudo i bez brige si godinama. LUNA go je vodootporna, baterija joj je dugotrajna i toliko je učinkovita da je dovoljno koristiti je samo minutu dvaput dnevno za neusporedive rezultate čišćenja. Iste postiže tek s mrvicom tvog omiljenog gela, pjene ili sapuna - što znači da produljuje trajanje drugih proizvoda. 

Nježna borba protiv bora
Stražnja strana glave uređaja ima silikonske nabore koji se, pogonjeni pulsacijama niže frekvencije, bore protiv bora oko usana i očiju. Za opuštajuću masažu koja kožu čini vidljivo čvršćom i napetijom, koristi LUNU go minutu nakon čišćenja. Osim što će osvježiti tvoj izgled, pomoći će u boljoj apsorpciji seruma i drugih proizvoda za njegu koje nanosiš nakon čišćenja.

foreo

FOREO LUNA go je uređaj kojeg je zaista lako voljeti. Kompaktna je, učinkovita, lako prenosiva, teško ‘zaprljiva’, a postiže sjajne rezultate uz minimalan utrošak tvog vremena. Već si se napola zaljubila? A još ti nismo sve ni rekli! Odsad LUNA go i LUNA play plus uređaje možeš pronaći u odabranim BIPA poslovnicama diljem Hrvatske.

 

Ključne riječi

foreo